OM OS

Om os og vores produkter

 

 

Vi arbejder med unikke produkter der gør dit liv smartere

kom forbi og få en kop kaffe og hør hvordan vi kan hjælpe dig

 

 

SmartHome Nordic er en dansk funderet handels og distributørvirksomhed, der i dag dækker hele Skandinavien med vores mange brands, fra vores leverandører i hele Europa.

 

Vi beskæftiger os særligt inden for detailområdet og med nethandel. Vi samarbejder med de fleste store spillere på dette marked og har gjort det siden 2008, fra vores nuværende  adresse i Nivå.

 

Vores hovedkontor har til huse i naturskønne omgivelser i Nivå hvor administration, showroom, mødefaciliteter, værksted og udvikling har til huse.

 

Udover hovedkontoret i Danmark har SmartHome Nordic også aktiviteter i Sverige, Norge og Finland, hvor vi de sidste par år har ekspanderet kraftigt, og hvor salgsteamet er udvidet med mere mandskab, som dagligt styrker vores position på det nordiske marked.

 

Vi har fingeren på pulsen og er altid på udkig efter det næste store hit. SmartHome Nordic har meget at byde på og vi distribuerer højkvalitetsprodukter til alle vores glade kunder.

 

vi sætter stor stolthed i altid at have fingeren på pulsen og være et skridt foran. Vi stræber på at give vore kunder den bedste service, og vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe.

 

Repræsentere du et spændende brand eller produkt, så tøv ikke med at kontakt os og lad os give jer et bud på, hvordan vi kan varetage jeres salg og distribution i fremtiden.