Markedsføring

© Copyright 2019/2020. All Rights Reserved.

Smart Home Nordic | Lyngebækgårds Allé 8 | Dk-2990 Nivå | info@smarthome-nordic.dk | +45 70 666 100

Markedsføring - lad os tage en kop kaffe først

Vores markedsførings team har et direkte samarbejde med både Facebook og Google. Vores marketingnørder er alle certificeret af selveste Google og er eksperter i Facebook, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for succes.

 

Hos SmartHOME er vi utrolig stolte af vores arbejde og de resultater vi skaber for vores kunder. Vi ved at vores forretning er afhængig af vores kunders succes, samt at de taler varmt om vores ydelser. Det er altafgørende, at vores kunder sætter lige så stor pris på os, som vi gør på dem! Mulighederne med Facebook annoncering er mange, både hvad angår strategier og annoncetyper. Der er 3,6 millioner danskere på Facebook som bruger ca. 46 min om dagen i gennemsnit på mediet. Om du vil øge trafikken til din hjemmeside eller sælge flere produkter, så er Facebook annoncering en gylden mulighed for din forretning.

Vi er de bedste til at levere din markedsføring.

Hvorfor vælge os?

 

Hvis du som producent af en produkt portefølje ønsker at vi skal varetage dit salg, vil vi samtidige sørge for at tilbyde dig den korrekte markedsførings pakke. Intet kan sælges uden den rette markedsføring. Vi ser det som en investering i fremtiden og levere det helt rigtige oplæg til dig.

Er dit produkt unikt

 

Så er det helt sikkert noget for os. Lad os varetage dit salg i fremtiden.

Vores team er klar med en idé

 

Skulle det ikke være nok samarbejder vi med de førende reklamebureauer i Norden.

Du kommer med en tidsplan

 

Samarbejde er vigtigt. Derfor forventer vi noget af dig som producent.